Pjetri

Publikuar më 11/04/2016

Komandanti urdhëron ushtar Pjetrin, një bixhozçi i përvëluar, të njoftojë zonjën Kanani që i shoqi i saj ka humbur jetën gjatë provave ushtarake. Ushtar Pjetri vihet shumë në siklet se si do ja thoshte këtë lajm të dhimshëm gruas së shokut të tij. Shkon tek pallati, ngjitet te apartamenti, i bile ziles, del një zonjë dhe i thotë:
– Vejusha Kanani?
– Joooo, zonja Kanani!!
– A e vëmë me bast!?

Të ngjashme

Ska komente

Komento