Piloti dhe pasagjeri

Publikuar më 14/07/2015

Piloti : Kemi 2 lajme, 1 te mir dhe 1 te keq. Ke doni me para?
.
Pasagjeret : Lajmin e keq.
.
Piloti : Lajmi keq eshte se kemi nje difekt te madh.
.
Pasagjeret : Po lajmi i mire?
.
Piloti : Lajmi i mire eshte qe te gjithe ne dark do dalim ne televizor.

Të ngjashme

Ska komente

Komento