Pijaneci dhe fotografia

Publikuar më 05/09/2014

Një burrë hyn në bar dhe porosit një teke. Pas pak sheh xhep diçka dhe porosit një teke tjetër e kështu me rradhë. Baristi u bë kureshtar dhe e pyet:
– Çfarë shibon në xhep para se të pish?
– Është fotografia e gruas, i përgjigjet ky tipi, – kur të e duket e bukur do të shkoj në shtëpi!

Të ngjashme

Ska komente

Komento