Pijaneci, babai, gruaja

Publikuar më 06/03/2014

Një pijanec e kish bere zakon qe çdo nate te kthehej ne shtëpi i dehur…

Sapo hyn ne shtëpi ai i drejtohet:

– Mbrëmë kur u ktheva në shtëpi dhe të thashë: Ti je gruaja e jetës time, ti mu përgjigje… shko fli gjumë, pijanec.

– Po unë të dua moj, pse më thua pijanec?

Sepse unë jam babai yt…

Të ngjashme

Ska komente

Komento