Petulla në prapanicë!

Publikuar më 02/06/2014

Po ecën Shuli rrugës me petull në prapanicë…
E takon Rrusta dhe e pyet:
Aman Shul, po çka po bën ashtu?
Shuli përgjigjet:
Po isha te stomatologu, dhe ai pasi ma rregulloi dhëmbin – më tha të ha me anën e kundërt…

Të ngjashme

Ska komente

Komento