Pesimisti, optimisti dhe realisti

Publikuar më 17/05/2013

Pesimisti sheh vetëm terr në tunel.
Optimisti e sheh dritën në fund të tunelit.
Realisti e sheh dritën e trenit.
Drejtuesi i trenit i sheh tre idiotë në hekurudhë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento