Pesha dhe zhveshja

Publikuar më 24/02/2015

Një grua e shëndetshme shkon për tu peshuar në një peshore në rruge.

Hip herën e parë dhe nuk kënaqet aspak nga pesha e saj.

Pasi heq pallton provon sërish, por edhe kjo peshë nuk i mbush syrin fare.

Hip për se treti pasi kishte hequr trikon dhe serish mbledh buzet e merzitur.

Pasi ngelët vetem me te brëndëshmet pronari i peshores i thote :

“Zonje tani mund te peshoheni falas”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento