Përvjetori

Publikuar më 21/10/2013

Një çift qëndron ulur në tavolinën e një restoranti dhe vjen kamerieri t’i shërbejë.
– Sot, gruaja dhe unë po festojmë 20 vjetorin e martesës. Na rekomandoni diçka për të pirë.
– Në rregull. Vetëm më tregoni nëse dëshironi të festoni apo t’i harroni të gjitha…

Të ngjashme

Ska komente

Komento