Përrallat

Publikuar më 26/02/2014

Ku është dallimi ndërmjet përrallave të perëndimorëve dhe përrallave tona?
Përrallat e tyre fillojnë me “Na ishte njëherë…”, kurse përrallat tona fillojnë me “Së shpejti do të jetë…”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento