Përmirësimi i notës

Publikuar më 01/03/2016

Kthehet djali prej shkolle dhe e pyet i ati:

– A e përmirësove atë njësh në matematikë, bir?

– Jo, baba, është e shkruar me laps kimik.

Të ngjashme

Ska komente

Komento