Përjashta

Publikuar më 26/03/2015

BURRI: Grua,a bejme sikur jemi ne Big Brother ?
GRUAJA: Uuaa, sa ide e bukur, po luajme !
BURRI: OK, ke 2 minuta kohe te paketosh gjerat e tua dhe te dalesh nga shtepia!

Të ngjashme

Ska komente

Komento