Për një të varme desh u mbyta

Publikuar më 02/06/2011

Nastradinit i ishte mërzitur jeta edhe vendosi të varë vetën në një pemë, në buzë të liqenit. Ai varet por dega thyhet dhe bije në uje. Kur del nga ujië thotë me veten e tijë, “për një të varme desh u mbyta”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento