Për gruan më të bukur në botë

Publikuar më 29/12/2013

Kthehet burri i dehur në shtëpi dhe troket në derë.
– Ik pijanec, kthehu atje ku ishe deri më tash! – i thotë gruaja e hidhëruar.
– I kam sjellë lule gruas më të bukur në botë – thotë burri nga ana tjetër e derës.
Gruaja zbutet dhe ia hap derën.
– Ku janë lulet, pijanec?
– E ku është gruaja më e bukur në botë?!

Të ngjashme

Ska komente

Komento