Pensionistet

Publikuar më 23/05/2015

Ishin dy pensioniste dhe menduan te jetonin per pak kohe sikur te ishin te rinj.
Plaku i tha plakes qe kur te fishkellente, ajo te dilte tek dritarja.
Doli plaku dhe me pas fishkelleu.
Plaka nuk po dilte.
Hyri plaku ne shtepi dhe i tha se perse nuk dilte.
Nuk me la Mami -tha ajo.

Të ngjashme

Ska komente

Komento