Pëllumbi i vajzës

Publikuar më 25/08/2016

Ishin duke udhtuar nëna e bija e saj, në një tren. Në serdilen e tyre ishte ulur edhe një burrë. Vajza ishte mësuar kur ti vinte për të pjerdhur, ti marri leje mamit, me këtë fjal: Ta lëshoj pëllumbin, kështu që i erdhi vajzës për të pjerdhur, dhe i thotë, mami ta lëshoj pëllumbin, e shikon ky burri dhe nuk ban zë. Vajza prap mami ta lëshoj pëllumbin, burri prap nuk ban zë, mas pak kohe vajza prap thot mami ta lëshoj pëllumbin. Por tani burri i thot po e lëshove ta hapi kafazin.

Të ngjashme

Ska komente

Komento