Pastruesi dhe pasanikja

Publikuar më 11/03/2015

– Zonjush jam shume i dashuruar me ju.
– C’pune beni?
– Pastrues.
– Ah, ashtu?! Dhe sa fiton?
– Hemm, njemije euro ne muaj.
– Mua ajo shifer, nuk me del as per te blere sapun!
– Me falni, nuk e dija qe jeni kaq e piset!

Të ngjashme

Ska komente

Komento