Pastrimi i ambijentit nga plehrat

Publikuar më 14/01/2010

Ministria e mjedisit po bashkepunon me rinine shqipetare per te pastruar ambjentin nga plehrat.
Ju lutem bashkepunoni dhe ju me ne, gjej nje kosh edhe hidhu.

Të ngjashme

Ska komente

Komento