Pas shumë vitesh martesë…

Publikuar më 20/07/2014

Një dite, çuditërisht gjendja ishte e qete, nuk po grindeshin. Gruaja kujtohet dhe i thotë:
– Nesër është përvjetori ynë i martesës, po shkoj te ther gjelin
– Pse, i thotë bashkëshorti, ç’faj ka ai qe jemi martuar ne…?

Të ngjashme

Ska komente

Komento