Pas martesës

Publikuar më 20/06/2014

Njëra pyet komshien e vet që kishte një vit që kishte martuar fëmijët.
– Si po ja çojnë fëmijët tuaj pas martesës?
– Vajza është mirë. I shoqi lan enët, bën pazarin, kujdeset për prindërit e tij dhe për ne. Ndërsa djali, ahë… ka përfunduar.
E shoqja e detyron të bëjë pazarin, të lajë enët, e ka shkuar deri aty sa ta detyrojë të kujdeset edhe për prindërit e saj.

Të ngjashme

Ska komente

Komento