Parashikimi

Publikuar më 10/03/2015

Astronomi zbret nga ulësja e vëzhgimit nga teleskopi më i madh në botë dhe u thotë kolegëve:

– Besa, do të bjerë shi!

– Nga e di?

– Po e ndjej nga kurrizi!

I varur

– Në qoftë se nuk pranon të martohesh më mua, do ta marr litarin e të varem para shtëpisë tënde.

– Mos, të lutem. Babai edhe ashtu po thotë se gjithmonë po rri varur para shtëpisë sonë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento