Parajsa

Publikuar më 28/05/2012

Dy shoke takohen ne parajse.Njeri e pyet tjerin. Pse ke vdekur?
Ai i thote nga gezimi. Po ti e pyet ky tjetri?

Nga ngrirja i thote ky.

Ahhh.. mir po si vdiqe nga gezimi i thote ky?.
Po ja mua me kishin thene se gruaja me tradhtonte, dhe nje dite vajta heret ne shtepi dhe e gje gruan nudo, kerkoj gjithandej per te gjetur ate burrin, kerkoj ne kuzhin, posht krevatit, ne banjo,dollap por nuk e gjeta dhe nga gezimi i madh me ra te fiket e vdiqa..

Po ti si viqe nga ngrirja?

Ky tjetri i thote:- Ehh more idjot po te kishe kontrolluar dhe ne figorifer do ishim te dy gjalle.

Të ngjashme

Ska komente

Komento