Para ditës së martesës

Publikuar më 07/08/2014

Mbete beqar or qyq, i tha njëri shokut të tij në koefidencë. Nuk e njeh jetën bashkëshortore. Ajo është mjaltë.
– Kam dëgjuar aq shumë për jetën bashkëshortore — ia kthu beqari
— sa më është mbushur mendja që gruaja të gëzon 5 ditë dhe të torturon 55 vjet. Prandaj unë kam preferuar beqarinë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento