Good night

Publikuar më 03/07/2017

Para se me fjet ngjum – Në Amerikë: Good night, my love – Në Angli: Sweet dreams, darling! – Në Kosovë: A e mshelederen me qels

Më Shumë

Gjirokastrit ne dyqan

Publikuar më 30/06/2017

Futet nje gjirokastrit ne dyqanin e nje shkodrani duke kerkuar per te blere nje pasqyre. pasi i bie nje xhiro vitrinave shkon dhe i thote shkodranit: – A ke pasqire?…

Më Shumë

Help me please…

Publikuar më 30/06/2017

Njeri po mbytej ne det e po therriste:”ndihme… ndihme… po mbytem,sdi te notoj…”! I afrohet njeri e i thote: “Do you speak english? -“Yes,yes,I speak english,help me please…” -“Budalla,cte duhet…

Më Shumë

Bilbil në goje

Publikuar më 30/06/2017

Një djale i vogël po kalonte rrugës me cigare në dore, e shikon polici i trafikut dhe i thotë : Polici: – 0 djal kaq i vogel ti me cigare…

Më Shumë

Pershendetje!

Publikuar më 28/06/2017

– Pershendetje! – Pershendetje! – Ju telefonuam per t’ju dhene oferten me te mire te internetit. – Nuk e kam te nevojshme! – Po do e keni me lire se…

Më Shumë

Dua lekë jo mend?

Publikuar më 28/06/2017

Një lypës po i kërkonte njërit lëmoshë dhe ai tjetri i thotë: – Po pse nuk punon o robo? – O vllai po të kërkoja lekë e jo mend???

Më Shumë

Shaka burgu

Publikuar më 23/06/2017

Midis dy të burgosurve: – A je i martuar? – Jo mor burrë, preferoj të jem i lirë….

Më Shumë