Ushtari i frikesuar!

Publikuar më 15/07/2017

Nje grua bashke me femijen e saj te vogel po bisedonin. Nderkohe aty prane kalon nje djale qe sapo ishte liruar nga ushtria dhe degjoi biseden e tyre. – Mami…

Më Shumë

Sa femije ke?

Publikuar më 14/07/2017

Nje grua e cila kishte dhjete femije, shkon ne zyren e perkrahjes sociale, qe ti lidhnin edhe asaj nje perkrahje, per femijet! Aty takon drejtorin, te cilit ia shpjegon qarte…

Më Shumë