Pacienti doktori dhe…

Publikuar më 06/10/2013

– Doktor, doktor, te lutem, nuk e di doktor se ç’kam, por jam duke keq, ku do qe te prek me dhemb!
Prek kokën me dhemb, prek këmbën me dhemb, prek trupin me dhemb, nuk e di doktor se ç’kam ….
– Mos u mërzitni hiç, i thotë doktori! Juve keni gishtin e thyer!

Të ngjashme

Ska komente

Komento