“Organizatat”

Publikuar më 05/01/2014

Nje organizate eshte si nje peme plot me majmune, te gjithe neper dege te ndryshme, neper nivele te ndryshme.
Disa majmune ngjiten, disa te tjere zbresin.

Majmunet ne maje ulinkoken poshte dhe shikojne nje peme me plot me fytyra qe qeshin.

Majmunet ne pjesen e poshtme te pemes ngene koken dhe nuk shohin gje tjeter vecse prapanicen.

Të ngjashme

Ska komente

Komento