Oret e fundit…

Publikuar më 19/06/2014

Burri e merr vesh se do të vdes pas 16 orësh dhe po i thotë gruas:
– Burri: Oj grua, a bëjmë pak seks pasi më kanë mbetur vetëm 16 orë?
– Gruaja: Po si jo zemra ime. Dhe vazhdojnë me një gjiro.
Pas 6 orëve kur burrit i kanë mbetur edhe 10 orë jetë:
– Burri: Oj grua a bëjmë edhe një gjiro se vetëm edhe 10 orë më kanë mbetur?
– Gruaja: Po si jo të keqën, dhe prap vazhdojnë edhe një gjiro.
Kalojnë edhe 6 orë dhe me 4 orë të mbetura:
– Burri: Oj grua vetëm edhe 4 orë ngelën, a bëjmë edhe njëherë. Gruaja si zakonisht pajtohet.
Kur kanë mbetur vetëm edhe 1 orë:
Burri: Oj grua eja edhe njëherë se është ora e fundit…
Gruaja: JO mjaft më, unë duhet të zgjohem herët në mëngjes kurse ti s’do zgjohesh fare…

Të ngjashme

Ska komente

Komento