Ora e artë

Publikuar më 15/06/2013

Takohen dy policë në rrugë. Përnjëherë njëri ia shikon orën e artë “Rolex” në dorën e tjetrit dhe i thotë:
-Ooo, koleg, orë e mirë? Prej ku e ke? Mos fitove ndonjë bonus?
– Po, po…
– Sigurisht ke kapur ndonjë bandit të madh?
– Jo, e lëshova…

Të ngjashme

Ska komente

Komento