Operacioni dhe seksi

Publikuar më 24/11/2014

Pacienti në operacion, pyet mjekun:
– Doktor, pasi të ma qepësh këtë plagën në këmbë, a do të mund të bëj seks?
– Po si jo. Pa kurrfarë problemi.
– Faleminderit doktor, se më herët nuk kam mundur.

Të ngjashme

Ska komente

Komento