Nxenesi dhe Profi

Publikuar më 16/01/2013

PROFI — Ti je gomar…..
NXENESI — Po prof te gjith ne klas gomer jemi pa perjashtime..
PROFI — Dil jasht gomar!!!!
NXENESI — Mirupafshim koleg…..

Të ngjashme

Ska komente

Komento