Nxenesi dhe mesuesi

Publikuar më 30/07/2009

Nje dite mesusi po spjegon per peshkun dhe po e pyt nje nxense pse nuk fol peshku.
Nxensi po i thot: Mesues me ta shti ty koken ne uje a fol a …

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply [email protected] 05/05/2014 at 3:38 pm

    barcolata te mrekullushme

  • Komento