Numëro tabletat

Publikuar më 23/12/2014

Shkon burri te mjeku dhe kthehet i dëshpëruar.
Gruaja: Çfarë të tha mjeku?
Burri: Më kontrolloi dhe më dha tableta, tha duhet të marrësh nga një në ditë, deri në fund të jetës.
Gruaja: Po çfarë ka të keqe këtu, të gjithë pinë tableta.
Burri: Mjeku mi dha vetëm disa tableta.

Të ngjashme

Ska komente

Komento