Nuk ka seks?

Publikuar më 30/10/2014

Gruaja kthehet në shtëpi dhe i thotë burrit:
– Ta dish se gjinekologu më tha se dy javë nuk guxoj të bëj seks.
– Vërtet? E të tha gjë stomatologu?

Të ngjashme

Ska komente

Komento