Nuk është vetëm një….

Publikuar më 22/07/2011

Një burrë pas pune shkon dhe pin në klub. Pasi pin mire e mire i dehur i hypen makines dhe niset për ne shtepi por hyn ne autostrade ne anen e gabuar.
Në lajmet e radios folësi thote: – “kujdes të gjithë shoferët sepse një i dehur ne filan autostrade ka hyrë në ane të kundert.
Gruaja e të dehurit i degjon lajmet dhe e merr burrin në telefon e i thote: – “kujdes se eshte nje i dehur ne autostrade në krah te kundert”.
Burri i përgjigjet: – “NUK ESHTE VETEM NJE ,JANE ME QINDRA”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento