Njoftimi

Publikuar më 17/07/2013

– A u ke treguar prindërve tu se ku po shkon dhe me kënd do ta kalosh natën? – pyet mashkulli duke përqafuar të dashurën në një park.
– Jo. Prindërit e mi nuk interesohen se ku shkoj unë. Për dallim nga ata, burri im është shumë xheloz!

Të ngjashme

Ska komente

Komento