Njoftim në televizion

Publikuar më 12/07/2014

Një nga stacionet lokale private të televizorëve, kohët e fundit njoftoi:
“Prefekti ynë priti sot ambasadorin e Çekisë në vendin tonë duke menduar se ishte ambasadori grek.
Ata zhvilluan një bisedë të ngrohtë e vëllazërore dhe njëkohësisht shumë të rëndësishme për të ardhmen e zhvillimit të prefekturës sonë!”…

Të ngjashme

Ska komente

Komento