Njeri dhe Zoti

Publikuar më 10/05/2011

Ni njeri tu bisedu me Zotin:
Njeri: “Zot,sa t’gjata jane 1 milion vjet?”
Zoti: “Per mu,jane si ni minute”
Njeri: “Zot,sa jane ni milion euro?”
Zoti: “Per mu,jane si ni cent”
Njeri: “Zot,a munesh me ma dhon ni cent?”
Zoti: “Prit ni minute.”

Të ngjashme

Ska komente

Komento