Një shef si ky

Publikuar më 22/02/2016

– Përshëndetje shef! Nesër nuk mund të vij në punë, sepse nga shiu i madh ka pasur përmbytje dhe lumi e ka marr urën.
Shefi ia kthen:
– Në aplikacionin për punë e ke shkruar se e ke hobi notin. Shihemi në zyrë në ora 7.

Të ngjashme

Ska komente

Komento