Nje laluci dhe nje lab

Publikuar më 17/04/2017

Nje laluci dhe nje labi u duhej te kalonin nje ure lekundese midis dy thepash mali. Poshte ishte gremine. Labi qe ishte me trimi, kaloi i pari dhe mberriti ne krahun tjeter. Laluci nuk po guxonte te kalonte uren qe tundej tere kohes. Labi i thote:
– Po eja more!
Laluci pergjigjet:
– Jo, se te mirren mendte!
– Po mua pse s/mu moren mendte kur kalova? – thote labi. – Po ku ke mend ti mor derezi! – pergjigjet laluci.

Të ngjashme

Ska komente

Komento