Një grua në farmacinë e Peqinit

Publikuar më 06/07/2014

“Po ja, i thotë gruaja, dua një pako me aspirina”.
Burri futet ne pas dhome dhe del me një kuti te madhe.
“ Jo kaq te madhe, desha një normale”, reagon gruaja.
“Qëkurse Peqini doli ne kategorinë e pare, kështu na i sjellin tani”, vazhdon farmacisti, “por çmimi është njësoj, ndaj mos u shqetëso.
“Desha edhe një flakon alkool”
Burri futet ne depo dhe del me një megaflakon.
“Po jo kaq shume”, përsërit gruaja.
“Ta thashë qe qëkurse Peqini doli ne kategorinë e pare, kështu te mëdha na i sjellin, por nuk ndryshon çmimi. Dëshironi gjë tjetër?”.
“Desha edhe suposte, thotë gruaja, por ato po shkoj t’i marre ne Tirane”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento