Një fshatar që nuk njihte trenin

Publikuar më 01/12/2012

Na ishte nje fshatar qe nuk njihte trenin se si ishte. Nje dite pret bileten per te udhetuar me tren dhe mbasi e pret, pyet nje udhetar dhe i thote:
– Te lutem me trego pak se si eshte treni?
Udhetari i thote:
– Eshte i gjate, i zi dhe nxjerr tym.
Fshatari i shkret qe nuk njihte trenin vazhdon rrugen per te kapur trenin dhe duke ecur shikon nje zezak te gjate duke pire duhan. Fshatari vrapon dhe i hidhet zezakut ne shpine.

Zezaku i trembur e pyet:
– Ku hypen ti ore?
Fshatari thote:
– Ec ec para se e kam prere bileten.

Të ngjashme

Ska komente

Komento