Një familje përjetësisht e pakënaqur

Publikuar më 27/10/2013

– Stergjyshi im ka luftuar kundra turqve, gjyshi im kundra Zogut, babai im kundra komunisteve ndersa une…

Hidhet djali i voge dhe e nderpret:

– Por, cfare ndodh me familjen tone? Nuk mund te kuptohet me askend….

Të ngjashme

Ska komente

Komento