Një çift paraqitet ne gjendjen civile për te bere celebrimin

Publikuar më 28/05/2015

Nëpunësi e ve re qe djali ishte i dehur dhe pasi i afrohet vajzës i thotë :

– Eja për te bere celebrimin një here tjetër, kur i fejuari yt te jete esëll.
– Pse ti mendon se ai do te pranoje te martohet mua pa qene i dehur? i thote vajza.

Të ngjashme

Ska komente

Komento