Një byrek me mish

Publikuar më 23/02/2014

– Një byrek me mish për me vete ju lutem – thotë një myshteri.
Shitësi ia jep, ai e merr byrekun dhe niset. Por, kthehet menjëherë.
– Ku e mbani mishin? – myshteriu pyet byrekxhiun.
– Në frigorifer – përgjigjet ai me habi.
– Po qitni pak edhe në byrek nganjëherë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento