Nipi 6 dhe 7 vjeqar

Publikuar më 23/05/2012

Para se te futen ne autobus, gjyshja i thote nipit…
– Shpirt i gjyshes, e di qe je 7 vjec por do hiqesh sikur je 6 vjec, ngaqe nuk te marrin pare ..
– Mire, thote vogelushi.
Futen ne autobus dhe pas pak vjen kondukteri.
– Sa vjec je ti me xhaxhin..?
– 6 thote djali…
– Po kur i mbush 7?
– Sa te zbres nga autobusi.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply Diellza 24/05/2012 at 7:13 am

    Hahahaha ditlindjen qat dit
    heheh

  • Komento