Ngjyra e veçantë

Publikuar më 30/05/2015

Njëri kishte shkuar jashtë dhe i kishte sjellë një këmishë.

Ky ju mburr kolektivit, shumica e tyre gra, të cilat interesohen për ngjyrën.

Ai thotë se ishte ngjyrë trëndafili dhe se do të vishte në mbrëmje.

– Sa mirë po të rrika, e gëzofsh! Po ti na ke thanë se ishte ngjyrë trëndafili, kurse kjo qenka e bardhë.

– Pse, a nuk keni pa trëndafil të bardhë, – ia kthen ai.

Të ngjashme

Ska komente

Komento