Nevriku

Publikuar më 09/02/2014

Futet nje nevrik ne nje bar kerkon nje uiski, ja jep barmani dhe i thote paret. Ca do ti i thote nevriku paret! Nxjer pistoleten bam bam du her ne ajer une te dhjes ty i thote dhe gjithe keta te tjeret qe jan ketu i pervec atij zotris aty me ate kostumin e bardh, ka ndonjeri te thote ndonje gje? Asnje pipetim iku nevriku. Diten tjeter shkon nevriku prap ne bar nje uiski thote paret i thote barmani nxjer pistoleten bam bam dy her te dhjes ty dhe gjith keta te tjeret pervec atij zotnis me kostumin e barrdhe ka njeri te thote ndo nje gje, asnje pipetim prap. Diten e tret prap nevriku te njejte gje, ne fund ka njeri te thot ndonje gje cohet zotnia me kostumin e bardh dhe i thote me falni po ti u thua te gjitheve do tju dhjes pervec mua cfar kam une qe me vecon.
-Se ke kuptuar ti ithot nevriku ty do te perdor per tu fshir si leter higjenike.

Të ngjashme

Ska komente

Komento