Nëna

Publikuar më 06/05/2013

Biondes i vdes nëna dhe nuk mund t’i ndalë lotët. Miqtë e saj përpiqen ta qetësojnë, por pa sukses. Në një moment i bie telefoni dhe pas bisedës, ia fillon me zë të lartë të qajë.
– O Zot, çfarë është kjo ditë. Më thirri motra, edhe asaj i kishte vdekur nëna!

Të ngjashme

Ska komente

Komento