Nëna e nevrikosur

Publikuar më 18/03/2017

Nëna e nevrikosur fillon ti bërtas – fëmijës,
Ke marrë ” 1 “në gjuhë dhe letërsi,kjo është e tmerrshme,çfar teme patët ?
“si i kaluat pushimet dimërore” i tregon fëmija,
dhe çfar shkrove ti,
“Mirë,Faleminderit.që pyetët”

Të ngjashme

Ska komente

Komento