Nëna dhe vajza

Publikuar më 26/08/2013

Një i ri qëndron në kafene dhe përballë tij gjendet një grua rreth të pesëdhjetave, e cila për moshën që ka duket shumë mirë. Ajo vazhdon të pijë dhe i riu i afrohet, fillojnë të bisedojnë. Gruaja i thotë drejtpërdrejtë:
– A e ke provuar ndonjëherë seksin në treshe, me nënën dhe vajzën?
– Jo, kurrë! Do të kisha dashur ta provoj.
– Zemër, sonte qenka nata jote me fat. Ikim prej këtu.
Shkojnë në shtëpinë e saj. Porsa futen brenda, gruaja i jep një puthje të nxehtë. Ndez dritën dhe thërret:
– Mami, eja se kam një befasi…

Të ngjashme

Ska komente

Komento